trečiadienis, lapkričio 21, 2012

Bwin bukmekeriai prognozuoja: Week 7, Day 1

Tęsiame kiekvienos savaitės bwin.com sudaromų "kofų" apžvalgą bei pateikiame savo prognozes. Praėjusią savaitė "Eurolygos reitingas" iš 12 varžybų suklydo 6. Iš viso per 36 varžybas, teisingai atspėta 22 baigtys. Praėjusi savaitė taip pat turėjo netikėtų baigčių. Šią savaitę tikimės, kad seksis geriau. :) Pateikiame rytojaus varžybas pagal 2012.11.21. Taip pat rasite ir trenerių komentarus iš oficialaus Eurolygos puslapio.


Maskvos "CSKA" - (1.03 : 8.75) - Belgrado "Partizan"

Nors Belgrado klubas ir iškovojo pirmąją pergalę, bet vargu ar pavyks pratęsti šią seriją. Galbūt maskviečių žaidimas ir nėra toks užtikrintas, kokio buvo tikėtasi prieš sezoną, bet žaidėjų lygis, vis tik, nulems rusų pergalę.
E. Messina ("CSKA") komentaras:
"Žinome ir saugosimės Belgrado klubo ypač po praėjusio rato išvykos. Tačiau, progresuojame ir puikiai pasiruošėme šioms varžyboms. Yra problemų su Krstič, bet, manau, mums padės kiti žaidėjai."
D. Vujoševič ("Partizan") komentaras:
"Nepaisant pokyčių nuo praėjusio mūsų susitikimo Belgrade, CSKA yra absoliutus varžybų favoritas. CSKA, turbūt, yra vienintelis klubas suformavęs sudėtį iki birželio. Jų komandoje buvo visko - traumų, tokių kaip Erceg, galbūt, daugiau tikėtasi iš D. Nicholas, bet jie turi lygiavertę sudėtį ir todėl jiems gerai sekasi. Gerai žaidžiama gynyboje, puikus puolimas. Daug priklauso nuo Teodošič. Bet kuriuo atveju, jie favoritai. Mums sunku dėl to kiek daug tenka keliauti, neturėsime Westermann, kuris patyrė traumą. Laimei, jis greit grįš į rikiuotę. Nepaisant situacijos, mūsų komanda visada pasiruošusi kovoti iki pabaigos."
"Eurolygos reitingas" prognozė: Maskvos "CSKA".


Stambulo "Fenerbache Ulker" - (1.09 - 7.50) - Liublianos "Union Olimpija"

Vėlgi, duodamas milžiniškas kofas, bet suprantama dėl ko. :) Nepaisant šiek tie suprastėjusios turkų formos ir jaučiamos trinties tarp žaidėjų, šie tikrai turėtų iškovoti pergalę prieš slovėnus.
S. Pianigiani ("Fenerbache Ulker") komentaras:
"Visose Eurolygos varžybose prasidėjo sunkus metas. Iki šiol visos varžybos buvo svarbios, tačiau dabar jų įtaka dar didesnė. Visos komandos pasiekusios gerą formą. Ruošiames šioms varžyboms nuo sekmadienio. Norime laimėti šias varžybas prieš "Union Olimpija", namie, prieš savo sirgalius, puikioje atmosferoje."
S. Filipovski ("Union Olimpija") komentaras:
"Ši komanda turi puikius žaidėjus, bet turiu nuojautą, kad šiuo metu jų komandoje prasta atmosfera. Iki dabar gailiuosi, jog pralošėme pirmas varžybas namie, turėdami gerą šansą. Paprasčiausiai, viena situacija ir prastas baudų pataikymas nulėme baigtį. Praradome daug jėgų žaisdami su "Partizan" ABA lygoje, tad tikiuosi, jog iki ketvirtadienio atsistatysime. Žinome jų sistemą ir trenerį labai gerai. Jų lyderis yra B. McCalebb, o E. Preldzič apjungia visą žaidimą. Po krepšiu jie turi O. Savaš ir M. Batiste. Turime stabdyti Bo, kuris buvo puikus pirmose varžybose. Turkai yra aiškūs favoritai, bet pasistengsime padaryti viską, ką galime."
 "Eurolygos reitingas" prognozė: Stambulo "Fenerbache Ulker"



Šalono "Elan" - (1.67 : 2.20) - Berlyno "Alba"
Nors Šalono klubas rodo gyvybės ženklus, tačiau jie nėra pakankami kovojant su, padoriai atrodančia, Berlyno "Alba". Prancūzai praėjusią savaitę nelengvai palaužė Gdynės komandą, tuo tarpu, "Alba" į gerkles kabinosi, atsigavusiai Sienos komandai. Pagal rezultatus, atrodo, kad pergalė turėtų iškovoti vokiečiai.
G. Beugnot ("Elan") komentaras:
"Visi žaidėjai "Alba" komandoje pavojingi, sunku išskirti vieną. Jų komandinė dvasia, sugebėjimas žaisti kartu, labai padės kovojant dėl patekimo į TOP-16. Varžybas žaisime namie, Berlyno komandai ši pergalė itin svarbi, tad abi komandos jaus įtampą."
S. Obradovič ("Alba") komentaras:
"Visi supranta šių varžybų svarbą abiejoms komandoms, kurios, manau, yra vienodo lygio. Ketvirtadienį gausus prancūzų namų palaikymas, stipriai prisidės prie varžybų galutinio rezultato. Turime ramiai žaisti puolime, bet kartu, būti agresyvūs gynyboje, nes mūsų tikslas kontroliuoti jų metikus. Pirmiausia turime sustabdyti B. Schib, kuris yra geriausias žaidėjas Prancūzijoje daugybę metų. Taip pat turime stabdyti S. Tchicamboud, kuris per pirmąsias varžybas pataikė 3 iš 3 tolimų metimų, o taip pat, Sh. Williams, kuris prisideda savo sukaupta, didele patirtimi iš NBA. Tačiau tikiu, kad turėsime šansų nugalėti."
"Eurolygos reitingas" prognozė: Berlyno "Alba"



Malagos "Unicaja" - (1.08 : 8.00) - Gdynės "Asseco Prokom"
Kad ir kaip, norėtųsi, jog kuo geriau sektųsi K. Kemzūrai, tačiau, akivaizdu, jog šios komandos biudžetas, negali leisti geriau pasirodyti. Rungtynės, kurias lenkai galėjo laimėti prieš prancūzus - praloštos. TOP-16 šiai komandai atrodo labai miglotas. Tuo tarpu, "Unicaja" demonstruoja, kad įgyja vis geresnę formą - praėjusią savaitę nugalėjo "Maccabi".
J. Repeša ("Unicaja") komentaras:
"Po pergalės Tel Avive, turime demonstruoti, kad tai neatsitiktinumas ir išlaikyti tą patį lygį. Netgi esame priversti, nes dabar turime puikią progą būti pirmi grupėje. Rungtynės prieš "Asseco Prokom", kaip ir visos Eurolygoje, nebus lengvos. Tiesa, kad jie paskutinieji grupėje, tačiau, tai gali juos motyvuoti. Jie atvyks laimėti, bet mes žaisime namie ir turėsime pasiruošti kaip įmanoma geriau, nes norime užsitikrinti vietą TOP-16"
K. Kemzūra ("Asseco Prokom") komentaras:
"Žinome, kad "Unicaja" yra viena iš geriausių Europos komandų. Norėdami ją nugalėti, turėsime sužaisti idealias varžybas. Negalime leisti jiems kontraatakuoti, turime stabdyti jų gynėjus. Kitoje aikštės pusėje, mes negalime prarasti kamuolio ir turime išnaudoti visas progas atakoms."
"Eurolygos reitingas" prognozė: Malagos "Unicaja"

Milano "Emporio Armani" - (1,17 : 5.50) - Zagrebo "Cedevita"

Įdomi situacija: "Cedevita" kaip ir buvo ant bangos, tačiau, ekipą paliko vyriausiasis treneris, "Emporio Armani" yra duobėje + netenka savo svarbių žaidėjų. Jei B. Maljkovič nebūtų palikęs komandos, siūlytumėme statyti už Zagrebo komandą. Tačiau, dabar, įtariame, kad komanda bus išsibalansavusi ir nerodys savo žaidimo.
S. Scariolo ("Emporio Armani") komentaras:

"Tikrai nežais A. Gentile, dideli klaustukai dėl O. Cook ir I. Bourousis. Tačiau, mes žinome, kad šis mačas labai daug lems, kovojant dėl patekimo į TOP-16. Taip pat, žinome, kad ši komanda yra pakilime po pergalių Eurolygoje ir Adrijos lygoje. Asmeniškai, norime tobulėti gynyboje, tam netgi esame pasiruošę aukoti puolimą, kuris kartais šiemet būdavo įspūdingas."
J. Vulič ("Cedevita") komentaras:
"Tai netikėta situacija. Turime pasiruošti šioms varžyboms, bet neturime pakankamai laiko. Nežinau, kokia bus komandos reakcija dėl B. Maljkovič išvykimo, bet tikiuosi, kad galėsime kovoti su Milano ekipa. Esu dėkingas B. Maljkovič už šansą dirbti su juo. Nemanau, kad turėsiu didelių sunkumų ruošdamas komandą šioms varžyboms, nes visą sezoną dirbau trenerio asistentu. Milano komanda irgi turi problemų: nežais Gentile ir, greičiausiai, Bourousis. Jie žaidė gerai Italijoje, įveikė mus Zagrebe, bet mes irgi tobulėjame ir tikime, kad galime gerai pasirodyti Milane."

"Eurolygos reitingas" prognozė: Milano "Emporio Armani"


Pirėjo "Olympiakos" - (1.33 : 3.30) - Stambulo "Anadolu Efes"

Keista, kad pergalė "Olympiakos" klubui žada taip užtikrintai. Nepaisant, pagerėjusio graikų žaidimo, nemanau, kad galima drąsiai prognozuoti pergalę Pirėjo komandai. Atvirkščiai, manau, kad pergalę pasieks Stambulo komanda. Prasčiau praėjusią savaitę sužaidė J. Farmar, kuris bus pasiruošęs įrodyti, kad jam parakas tikrai nepasibaigė. Puikiai atrodė S. Vujačič. Tikiu, kad bukmekeriai klysta. :)
G. Bartzokas ("Olympiakos") komentaras:

"Tai visiškai kitokios varžybos nei, kad tos, kurias žaidėme pirmame rate. Dabar mes geros formos, bet tai nereiškia, kad varžybos bus lengvos. Tai bus derbis ir turime dvi priežastis laimėti. Norime pakliūti į TOP-16 ir grupės etapą baigti kuo aukštesnėje vietoje. Norėdami laimėti, turėsime būti itin susikaupę gynyboje."
O. Mahmuti ("Anadolu Efes") komentaras:
"Visos komandos pasiekia geriausią formą po adaptacijos periodo. "Olympiakos" pagavo savo ritmą dabar. Mes - kaip ir pirmose varžybose - keliaujame pergalės. Padarysime viską, kad laimėtume."
"Eurolygos reitingas" prognozė: Stambulo "Anadolu Efes"


Barselonos "Regal Barcelona" - (1.009 : 11.75) - Vilniaus "Lietuvos rytas"

Šitokį kofą, šio blog'o istorijoje, matome pirmą kartą. Tačiau, nieko keisto. Barselonos ekipa liko vienintele nepralošusia nei vienų varžybų, tuo tarpu, vilniečiai turi tik vieną pergalę. Plius, žaidimas Katalonijos sostinėje, neprideda "Lietuvos ryto" komandai jokio pasitikėjimo. Tad, turbūt niekas neabejoja, kad antrosios pergalės, lietuviams dar teks palaukti.
D. Maskoliūnas ("Lietuvos rytas") komentaras:

"Mūsų situacija tokiose varžybose aiški. Turime parodyti daug pasiaukojimo, energijos ir užsivedimo. Turi prisidėti ir sėkmė. Nors žiema dar neprasidėjo, kai kurie mūsų žaidėjai jau miega. Bandysime juos pažadinti."
"Eurolygos reitingas" prognozė: Barselonos "Regal Barcelona"

4 komentarai:

  1. Kas čia per kofas už Malaga??? WTF??? nejuokinkit o ištaisykit ir neklaidinkit :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. o as manau, kad Oly laimes. Efes yra namu komanda (rungtyniu su Armaniu neskaitau, nes Armani yra komanda be trenerio ir tik su trajakais).

    AtsakytiPanaikinti
  3. nu va, Oly sutriusko Efes. nekoks is taves, Pauliau, "Statytojas" :). Nieko, dar jaunas esi - ismoksi :).

    AtsakytiPanaikinti