ketvirtadienis, lapkričio 22, 2012

Bwin bukmekeriai prognozuoja: Week 7, Day 2

Tęsiame kiekvienos savaitės bwin.com sudaromų "kofų" apžvalgą bei pateikiame savo prognozes. Praėjusią savaitė "Eurolygos reitingas" iš 12 varžybų suklydo 6. Iš viso per 36 varžybas, teisingai atspėta 22 baigtys. Praėjusi savaitė taip pat turėjo netikėtų baigčių. Šią savaitę tikimės, kad seksis geriau. :) Pateikiame rytojaus varžybas pagal 2012.11.22. Taip pat rasite ir trenerių komentarus iš oficialaus Eurolygos puslapio.


Kauno "Žalgiris"- (1.34 : 3.30) - Vitorijos "Caja Laboral"

Kauniečiai po dviejų netikėtų pralaimėjimų išvykose, pagaliau grįžta į "Žalgirio Areną". Penkios iš eilės rungtynės išvykose iš kauniečių pareikalavo daug jėgų, tad nieko keisto ir patirti pralaimėjimai Rygos ir Zagrebo klubams. Namie, manau, kauniečiai vėl parodys tą žaidimą, prie kurio šį sezoną įpratome.
J. Plaza ("Žalgiris") komentaras:
"Nieko naujo nepasakysiu, sakydamas, kad kitos varžybos mums svarbiausios, bet tai - tiesa. Po penkių išvykos varžybų įvairiuose turnyruose, pagaliau žaisime namie. Turime vėl pajusti 15-16 tūkst. žmonių užnugarį. Tikiu, kad nusipelnėme užsitikrinti vietą TOP-16 etape, jau šiose rungtynėse. Galėjome tai padaryti aną savaitę, per du pratęsimus, bet to nepadarėme, nors ir nusipelnėme pergalės. Tad svarbu šį žingsnį atlikti penktadienį. Mūsų oponentai turi keletą pasiketimų ir aš puikiai pažįstamas su abiejais treneriais stojusiais prie Caja Laboral vairo. Jie metų metus buvo mano asistentais ir, tikiu, jų komandai pridės teigiamos energijos. Kaip minėjau, svarbu būti nenugalėtais namie ir tą bandysime padaryti penktadienį."
Ž. Tabak ("Caja Laboral") komentaras:
"Radau komandą, kurioje atmosfera buvo pakritusi, tikiuosi, pavyks tai pataisyti prieš svarbias varžybas Kaune. Turime būti agresyvūs gynyboje ir spausti juos. Nieko keisto, kad "Žalgiris" pirmauja grupėje. J. Plaza vienas geriausių gynybos specialistų Europoje ir sugebėjo surinkti jo braižui tinkančią, atletišką, mobilią, komandinį krepšinį žaidžiančią, ekipą."
"Eurolygos reitingas" prognozė: Kauno "Žalgiris".


Stambulo "Bešiktaš" - (1.30 - 3.50) - Bambergo "Brose Baskets"

Nors vokiečiai kiek nustebino savo geru žaidimu, tačiau, išvykoje, manau, "Bešiktaš" fanai neleis pralaimėti savo mylimai komandai.
Ch. Fleming ("Brose Baskets") komentaras:
"Dabartinėje situacijoje šios varžybos labai svarbios abiejoms komandoms. Manau, kad pirmajame etape mes žaidėme prastai, o turkai labai gerai. Buvo gerokai nusivylę, tad Stambule bandysime pasitaisyti."
 "Eurolygos reitingas" prognozė: Stambulo "Bešiktaš"



Kantu "Mapooro" - (1.78 : 2.05) - Atėnų "Panathinaikos"
Kaip ir bukmekeriai, taip ir mes, sunkiai ryžtamės prognozuoti pergalę. Taip yra dėl to, jog Kantu komanda namie ir išvykoje yra du skirtingo lygio klubai. Geriausiai tas pasimatė, kai italai sutriuškino "Fenerbache Ulker". "Panathinaikos", nors ir iškovojo pergalę prieš "Real", visiškai neaišku, kokiame lygyje yra. Tačiau, bandome pergalę duoti italams.
A. Trinchieri ("Mapooro") komentaras:
"Penktadienį žaisime vienas svarbiausių Eurolygos varžybų. Liublianoje praleidome puikią progą pelnyti pirmąją pergalę išvykoje. Dabar privalome laimėti namie, bent trimis taškais, kad turėtumėme galimybių patekti į kitą etapą. Atėnuose žaidėm geras varžybas, bet per daug leidome įsijausti D. Diamantidis, kuris nulėmė varžybas. Atvirai, nesame pačios geriausios formos, susitraumavęs mūsų įžaidėjas M. Sčekič, bet norime laimėti. Tam turime atkirsti D. Diamantidis nuo komandos. Lengva pasakyti, sunku padaryti. Ir, žinoma, sugalvoti kažką gynyboje, kad apsiginti nuo jų aukšaūgių."
A. Pedoulakis ("Panathinaikos") komentaras:
"Tai labai svarbios grupės rungtynės, kuriose susitiksime su gerai dirbančia komanda, kuri dirba kaip grupė. Turime problemų su traumomis, bet tikiu, kad žaidėjai žengiantys į aikštę bus pasiruošę ir padarys viską, kad laimėtumėme. Kantu komanda yra žymiai geresnė, kai žaidžia namie. Nepamiršome kokią pergalę jie pasiekė prieš "Fenerbache Ulker". "
"Eurolygos reitingas" prognozė: Kantu "Mapooro"



Madrido "Real" - (1.80 : 5.00) - Maskvos sr. "Khimki"
Nepaisant pagerėjusio "Khimki" žaidimo, nemanau, kad namie jie gali įveikti "Real" ekipą. Tuo labiau, kad ispanai bus pasimokę ir nesileis nugalimi antrąsyk tos pačios komandos.
P. Laso ("Real") komentaras:
"Maskvos klubas yra pavojingas ir turintis gerų žaidėjų, tokių kaip Z. Planinič, kuris gali vienas nulemti varžybas. Geri jų snaiperiai. Priekyje, taip pat, yra gerų aukštaūgių, leidžiančių rinktis norimą žaidimo stilių. Žinome šios dvikovos svarbą. Turėsime žaisti iki galo ir, tikiuosi, turėsime tokį palaikymą, koks buvo paskutiniu metu."
R. Kurtinaitis ("Khimki") komentaras:
"Madrido "Real" žaidžia užtikrintai ir protingai, žinome, kad dabar jie bus geresnė komanda nei pirmajame rate. Svarbu, jog pas juos grįžo S. Llull, kuris yra kertinis žaidėjas. Komanda žais namie, prie didelio palaikymo. Nedaug komandų gali tikėtis nugalėti "Real", jų aikštėje. Jie užtikrintai laimėjo paskutines tris ACB varžybas ir yra geroje formoje. Žinoma, jie bandys revašuotis, bet mes kausimės iki galo. Mes žinome savo pajėgumą, vyrai jaučiasi gerai ir padarysime viską, kad sužaistumėme, kuo geriau. Asmeniškai, džiaugiuosi lankydamasis Madride, kur turėjau du puikius sezonus ir tapau Eurolygos čempionu."
"Eurolygos reitingas" prognozė: Madrido "Real"

Sienos "Montepaschi" - (1.70 : 2.15) - Tel Avivo "Maccabi"

Prieš kelias savaites, žydų pergale nebūtų abejojęs niekas. Dabar, pagerėjus "Montepaschi" žaidimui, prisidedant jų namų arenai ir vertinant politinę padėtį Izraelyje, bukmekeriai, apskritai, pergalę skiria italams. Tačiau, žinant D. Blatt, kuris, būtent, išsiskiria žaidėjų motyvavimo sugebėjimais, jis gali pasinaudoti susiklosčiusia situacija Izraelyje. Kadangi ši netgi palietė ir jo treniruojamą ekipą. Primename, kad, "Maccabi" klubui atstovaujantis, M. Roth, dėl neramumų Izraelyje, buvo pakviestas į  žydų armiją. Tikiu, kad D. Blatt uždegs savo komandą didžiam vakarui.
L. Banchi ("Montepaschi") komentaras:

"Rungtynėmis prieš "Maccabi" prasidės varžybų maratonas, Eurolygoje ir Italijoje, prieš komandas, kurios mus jau yra nugalėję. Mūsų tikslas - įrodyti, kad patobulėjome ir žaidžiame žymiai geriau, nors ir turime problemų, tokių kaip B. Eze trauma. Tai bus didis vakaras, ypač prisimenant susitikimus iš ankstesnių metų. Tikime savo fanais, kad šie sukurs atmosferą, padėsiančią mums iškovoti svarbų tašką, kelyje link TOP-16."
D. Blatt ("Maccabi") komentaras:
"Izraelio gyventojams dabar sunkus laikas, bet mes esame profesionalai ir atvažiuojame žaisti krepšinio. Mes nepasiduosime ir žinome, kad galime nugalėti. Mes norime baigti grupės etapą pirmoje vietoje ir mes tikrai tą galime. Sienos klubas tikrai patobulėjo nuo mūsų pirmojo susitikimo, o ir tada, lengva mums nebuvo. "Montepaschi" yra gera komanda, pagaliau atrandanti savąjį žaidimą. Bus sunkios varžybos, o ypač jų aikštėje, bet mes jaučiames pasiruošę. "

"Eurolygos reitingas" prognozė: Tel Avivo "Maccabi"

3 komentarai:

  1. uz Real toks kofas? :) neitiketina. lengvi pinigai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas23/11/12 12:43

    1.18 uz Real

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas12/12/12 10:48

    Pradžia buvo nebloga, o dabar vis taip apleista. Gaila. 3-4 val savaitėje pomėgiui surasti gali ir labai užsiėmęs žmogus. Dar per savaitę susigzribu s būtų nevėlu grįžti.

    AtsakytiPanaikinti